MODELLER
Taksitle Araba » Ürünler » Renault Qadjar » 2021 Renault Kadjar Geleriden 60 Taksitle Otomatik Vites Suv

2021 Renault Kadjar Geleriden 60 Taksitle Otomatik Vites Suv

60 Taksitle Renault Kadjar
Galeriden Taksitle Suv

Senetle 2. El Araba

Konumu:

Sinop Boyabat

Kimden:

Taksitle Araba Showroom

Durumu:

2. El Araba

Satış Şekli:

Taksitle Araba Satışı

Taksit Adeti:

12, 24, 36, 48, 60 & 120 Ay Taksit

Üretim Yılı:

2021

Peşin Fiyatı

₺980000

Aylık Taksit Tutarları

12.25088.200

Araç Özellikleri

Durumu:

2. El Araba

Kimden:

Taksitle Araba Showroom

Konumu:

Sinop Boyabat

Serisi:

1.3 TCe Icon

Renk:

Siyah

Peşin Fiyat:

₺980000

KiloMetre

10.000 KM

Üretim Yılı:

2021

Satış Şekli:

Taksitle Araba Satışı

Taksit Adeti:

12, 24, 36, 48, 60 & 120 Ay Taksit

Garanti:

Garantisi Devam Ediyor

Yakıt:

Benzin

Vites:

Otomatik

Araç Tipi:

Suv

Kasa Tipi:

Jip

Çekiş:

4x2

Motor Hacmi:

1301 – 1600 CC

Plaka:

Türkiye Plaka

Pert Durumu:

Hayır

Tramer Bilgisi:

Aracın değişeni ve boyalı parçası yoktur.

İlan Tarihi:

27 Mart 2023

Değişiklik:

31 Mart 2023

Araç Açıklaması

İkinci el bir otomobili 60 taksitle satın almak mı istiyorsunuz? 2021 Renault Kadjar‘dan başkasına bakmayın! Bu şık SUV, kaputunun altında size bol miktarda güç ve tork sağlayan bir yumruk taşıyor. Otomatik şanzıman, vitesler arasında yumuşak geçişler sağlayarak size konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Sadece görsel olarak çekici olmakla kalmaz, aynı zamanda aile gezileri veya hafta sonu kaçamakları için mükemmel hale getiren bol miktarda depolama alanına sahiptir. İster arazi maceralarının üstesinden gelin ister şehir hayatının tadını çıkarın, bu otomobil performans için üretilmiştir.

Renault Kadjar 2021 ile lüks sürüş deneyimini yaşayın! Bu ikinci el SUV şimdi 60 aylık taksitlerle sunuluyor, bu da bütçenizi aşmadan sektör lideri bir otomobili deneyimlemenin harika bir yolu. Her taksitle, sürüş deneyiminizi daha verimli ve güvenilir hale getiren çeşitli özelliklere erişebilirsiniz. Elmas krom ekler ve krom kapı kollarına sahip sofistike dış tasarım yollara şıklık katar. Geniş iç mekan maksimum konfor sağlar ve tüm ihtiyaçlarınız için gerekli pratikliği sunar. Ayak tanıma teknolojisiyle desteklenen eller serbest elektrikli bagaj kapağı ile tam rahatlığın keyfini çıkarın ve kolay yükleme ve boşaltma için ayağınızı arka tamponun altına getirmeniz yeterlidir. Sürücü destek teknolojileri, gelişmiş ergonomisi, hassas direksiyonu ve performans donanımlı özellikleri size zahmetsiz bir sürüş sağlayacak. Galeriden 60 ay taksit ile alacağınız 2. el Suv araç Renault Kajdar 2021 ile karmaşık finansman veya peşinatla ilgili tüm endişeleri ortadan kaldırırsınız. Sadece zaman içinde ödeme yapın ve şık bir şekilde uzaklaşın!

2021 Renault Kadjar, daha fazla güvenlik için hava yastıkları, daha fazla konfor için klima, hareket halindeyken müzik akışı için CD ve MP3 çalar ve stressiz bir yolculuk için lüks koltuklar gibi harika özelliklerle dolu; hepsi uygun bir fiyata dahil! Galerimizin esnek ödeme planıyla 60 ay boyunca ödeme yapmayı seçin ve hayalinizdeki satın alma işlemini gerçekleştirin. Ne için bekliyorsunuz? İkinci el 60 Taksitle Renault Kadjar‘ı bugün alın!

Marka & Model

Ek bilgi

Taksit Seçin

, , , , ,

eTİKETLER

Araç Arama