MODELLER
Taksitle Araba » Ürünler » Renault Megane » 120 Ay Sahibinden Taksitle Renault Megane Gri Manuel

120 Ay Sahibinden Taksitle Renault Megane Gri Manuel

Sahibinden Taksitle Araba 
120 Taksitle Renault Megane

Senetle 2. El Araba

Konumu:

Sivas Zara

Kimden:

Sahibinden

Durumu:

2. El Araba

Satış Şekli:

Elden Taksitli Araba Satışı

Taksit Adeti:

12, 24, 36, 48, 60 ve 120 Ay Taksitle Araba

Üretim Yılı:

2014

Peşin Fiyatı

₺492000

Aylık Taksit Tutarları

6.15044.280

Araç Özellikleri

Durumu:

2. El Araba

Kimden:

Sahibinden

Konumu:

Sivas Zara

Serisi:

1.5 dCi Icon

Renk:

Gri

Peşin Fiyat:

₺492000

KiloMetre

75.000 KM

Üretim Yılı:

2014

Satış Şekli:

Elden Taksitli Araba Satışı

Taksit Adeti:

12, 24, 36, 48, 60 ve 120 Ay Taksitle Araba

Garanti:

Garanti Yok

Yakıt:

Dizel

Vites:

Manuel

Araç Tipi:

Otomobil

Kasa Tipi:

Sedan

Çekiş:

4x2

Motor Hacmi:

1461 CC

Plaka:

Türkiye Plaka

Pert Durumu:

Hayır

Tramer Bilgisi:

Aracın kazası ve değişeni yoktur.

İlan Tarihi:

2 Mayıs 2023

Değişiklik:

3 Mayıs 2023

Araç Açıklaması

Taksitlearaba.net.tr şirketimiz müşterilerimizin haklı güvenini ve sadakatini kazanmanın keyfini çıkarmakta ve misafirlerimize yalnızca birinci sınıf hizmetler sunma konusundaki birincil özenimizle büyümeye ve genişlemeye devam etmekteyiz. Sahibinden taksitle Renault Megane 2014 mauel araç ile ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize en uygun araç olmaktadır. Firmamız istediğiniz aracı seçmenize yardımcı olmak ve size şimdiye kadar yaşadığınız en mükemmel taksitle araba deneyimini sunmamıza izin vermek için sabırsızlanıyoruz. Bize güvenin: İhtiyacınız olan her şey bizde var!

Eğer siz de uygun koşullu bir ödeme planıyla hem zevkinize hitap edecek hem de ihtiyaçlarınızı karşılayacak peşinatsız taksitle arabaya sahip olmak istiyor fakat en doğru yöntemin ne olduğuna karar veremiyorsanız web sitemizi ziyaret ederek canlı destek ekibimizden tüm sorularınıza cevap alabilirsiniz . Bütçenize uygun ödeme seçenekleri bulabileceğiniz şirketimizle hayallerinizi süsleyen otomobil sahibinden taksitle Renault Megane 2014 aracı avantajlı bir şekilde satın alarak birikimlerinizi doğru alanlarda değerlendirebilirsiniz.  Sahibinden taksitle Renault Megane 2014 ile peşinatsız araba sahibi olma yolunda bir adım atarak hem aileniz hem de kendiniz için refah seviyenizi yükseltecek bir yatırım yapabilirsiniz. Sahibinden taksitle Renault Megane 2014 aracı almaya karar verdikten sonra bütçenize en uygun taksit imkanından yararlanarak peşinatsız taksitle araba alma fırsatı sunmaktayız.

Taksitle Renault Megane aracın çalışmayan hiçbir aksamı yoktur ve yürüyen şanzıman kusursuz , vites geçişlerinde hiç bir sıkıntı yoktur, motor saat gibi iç ve dış kozmetik ilk günki gibi korunmuş düzgün kaporta boya durumu gayet iyidir. Araç içinde hiçbir şekilde sigara ve ağır koku sinmemiştir. 120 ay sahibinden taksitle Renault Megane 2014 araç ödemelerinizi stressiz bir şekilde yaparak peşinatsız taksitle araç sahibi olabilirsiniz.  Renault Megane araç ekonomikliği ve güvenilirliği göz önünde bulundurulduğunda rakipsizdir. 

Marka & Model

Ek bilgi

Taksit Seçin

, , , , ,

eTİKETLER

Araç Arama