MODELLER
Taksitle Araba » Ürünler » Volkswagen Golf » 2020 Volkswgen Golf Otomobil 120 Ay Taksitle

2020 Volkswgen Golf Otomobil 120 Ay Taksitle

120 Ay Taksitle Volkswagen Golf

Senetle 2. El Araba

Konumu:

İstanbul Beşiktaş

Kimden:

Sahibinden

Durumu:

2. El Araba

Satış Şekli:

Taksitle Araba Satışı

Taksit Adeti:

12, 24, 36, 48, 60 & 120 Ay Taksit

Üretim Yılı:

2020

Peşin Fiyatı

₺850.000

Aylık Taksit Tutarları

10.62576.500

Araç Özellikleri

Durumu:

2. El Araba

Kimden:

Sahibinden

Konumu:

İstanbul Beşiktaş

Serisi:

1.6 TDI BlueMotion Midline Plus

Renk:

Siyah

Peşin Fiyat:

₺850.000

KiloMetre

57.000 KM

Üretim Yılı:

2020

Satış Şekli:

Taksitle Araba Satışı

Taksit Adeti:

12, 24, 36, 48, 60 & 120 Ay Taksit

Garanti:

Garanti Yok

Yakıt:

Benzin

Vites:

Otomatik

Araç Tipi:

Otomobil

Kasa Tipi:

Sedan

Çekiş:

4x2

Motor Hacmi:

1498 CC

Plaka:

Türkiye Plaka

Pert Durumu:

Hayır

Tramer Bilgisi:

Kazası yoktur.

İlan Tarihi:

12 Mart 2023

Değişiklik:

31 Mart 2023

Araç Açıklaması

Volkswagen Golf otomobilleri için benzersiz 120 ay taksit programını başlatarak bu şık araçlardan birine sahip olmayı her zamankinden daha erişilebilir hale getirdi. Yüzde sıfır sorunsuz finansman, yeni bir 2020 Volkswagen Golf otomobilini uzun bir süre boyunca inanılmaz derecede uygun fiyatlı hale getiriyor. Alman mühendisliğinin güvenilir ve çekici bir parçasına sahip olma olasılığını, ön ödemenin tamamını yapmakta zorlanabilecek daha fazla kişiye açıyor. Bu heyecan verici ödeme planı, aylık tutar sabit kaldığı için sigorta maliyetlerinden de tasarruf sağlar ve müşterilere finansal giderlerinde sürprizlerle karşılaşmayacakları konusunda gönül rahatlığı verir. Bu prestijli otomobillerden birine kısa sürede nasıl sahip olabileceğinizi öğrenmek için bugün yerel bayinizle iletişime geçin!

Güvenilir ve uygun fiyatlı kaliteli bir otomobil mi arıyorsunuz? O halde Sahibinden’den 2020 Volkswagen Golf‘ten başkasına bakmayın. Bu ikinci el araç  Volkswagen Golf, banka hasabınızı bozma durumunda  kalmadan istediğiniz tüm özelliklere sahiptir ve harika bir anlaşma yaptığınızı bilerek güvenle uzaklaşmanıza olanak tanır.

Volkswagen Golf, güvenilir performansı ve kolay kullanımı ile ünlüdür. Otomatik şanzımanı ve modern tasarımıyla bu otomobil her türlü işe gidip gelmeyi çocuk oyuncağı haline getirecek! Aracın güvenli olduğundan, uzun ömürlü olacak şekilde üretildiğinden ve hayat ne getirirse getirsin üstesinden geleceğinden emin olabilirsiniz.

En önemlisi, bu güzel otomobili 120 aylık uygun bir taksit planıyla satın alabilirsiniz! Bu, büyük ön maliyetler veya yüksek peşinatlar konusunda endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir; bunun yerine, zaman içinde ödeme yaparak cep kitabınızı daha yönetilebilir hale getirebilirsiniz. Sahibinden, maddi durumu ne olursa olsun her müşterisinin kendi aracıyla evine gidebilmesini sağlıyor. Artık siz de hayalinizdeki arabaya kavuşabilirsiniz! Hepsi basit bir senet yardımıyla.

Alman mühendisliğinin 2020 Volkswagen Golf ile neler sunabileceğini bugün deneyimleyin! Sahibinden’in 120 Ay Taksit Planı, banka hesabınızı bozmadan heyecan verici yeni bir araca sahip olmanızı sağlar.

Marka & Model

Ek bilgi

Taksit Seçin

, , , , ,

eTİKETLER

Araç Arama